På väg till mig

 

Hoppas dom sitter som smäck på fötterna! Dom är härifrån . .


Early morning

Goood morgon . . .
Idag bestämde sig lilleman för att vakna  kl.06.30 vilket i försig är helt OK tid men är man själv tröttare så är det lite svårt att stiga upp, J gick och gjorde morgon välling så jag fick ligga kvar lite längre! Jag som är mer av en morgon männiiska borde ju inte ha nå som helst problem egentligen ;) Hursomhaver så är dagens planer inte så avancerade . .  ska kika runt efter dop present till gossen å så måste jag nog till stan en sväng å lämna av lite kläder som jag lånat! Sitter å tittar på gossen som ligger på golvet å nog må jag säga att han tar sig fram snabbt även om han bara kan åla bakåt och snurra runt :) Hur fort kommer det inte att gå när han kryper eller går?

Idag ska jag klicka hem ett par löpar dojjer . . kan inte springa nåmer med dom jag har och knäet är fortfarande inte bra. Tränade i för sig igår ändå, lite försiktigt. Gjorde även ont i lördags på dansgolvet så jag nästan fick hoppa på ett ben ;) Haha!

Nåväl nog om det . . här kommer några foton från veckan som var . .






Skickad

Färdig skriven & skickad . . Now it is out of my hands!
Håll tummar och tår nu ;)


Födelsedagspartaj

Hemkommen för någon timme sen från luleå! Varit och firat älskade Hanna gummans 23 års dag . . blev en sväng på olivers där vi röjde på dansgolvet. Grymt bra musik ;) Länge sen man dansade va sig sådär! Haaha
Nyduschade & fräscha jag ska snart ta mig något att äta . . magen kurrar & sen blir det nog att slappa i sängen å kolla nån film! Låter som skönt nu när man är lite slöö.

Benjamin vart såå gosig och glad när han såg mig . . mitt älskade lillhjärta!♥
 Imorgon blir det mera myspys med honom!
    Nighty night   


Jag & gumman :)


Moi moi moi . . .


Ansiktsmask

Sitter här med ansiktsmask numero 2. Hade först i en djuprengörande & nu en fuktgivande mask :) Sedan ska jag smörja ansiktet med min favoritkräm Olays, så lätt å luftig men samtidigt ger den massa fukt till min torra hud. OCH så doftar den gott också :) Sådär då har vi haft lite skönhets snack ;)
Imorgon åker jag till Hanna gumman & firar hennes födelsedag som faktiskt är idag, så grattis en gång till! ;) Tänkte hinna packa idag men så kom jag på att jag behöver massa saker imorgon på morgonen så jag kan lika göra det imorgon. Börjar vara aningen trött nu, har varit och hälsat på mina föräldrar, en vän i stan & så sprungit på ica maxi där jag ändå glömde det jag egentligen for dit för. Nåväl ska ta och tvätta bort denna gröna gegga från ansiktet & sen gå upp å titta på tv innan ögonen slocknar!

Nigthy night!


Godmorgon härliga onsdag

Här har vi vaknat till strålande sol :) Åhh så härligt! Dagens planer är än så länge vagn promenad & en spring runda med Bonus. Hoppas bara mitt knä inte börjar värka alltför mkt. Och så ska jag göra bort lite viktiga TO DOES :) Kikade igår på hm´s hemsida å såg att dom hade 100 rabatt på jackor, vill ju gärna ha en ny skinnjacka & jeans jacka till sommaren men måste jag välja bara en så blir det en skinn jacka. Hittade en fin alla fall men kläderna går ju åt som smör speciellt i dom små storlekarna. Det är ju nästan så att man måste börja handla sommar kläder redan i januari! Nåväl will see lite nytt till sommaren vill jag allt ha. Nu ska jag ta mig en till kopp kaffe och busa med Benjamin som är väldigt pratglad denna morgon :)





Vårstädning

Idag började jag vårstädningen, klockan 8 imorse för att vara exakt. Å sedan dess har jag varit igång! Jobbigt som attans men rent & fräscht blev det ialf :) Bara övervåningen kvar. Hann även gå en kort promenad med Benjamin å Daisy. Vi har bytt ut liggdelen i vagnen till sittdelen och han verkade trivas! På tal om annat så har jag fått ont i ena knäet när jag varit ute och sprungit, tror nog jag behöver riktigt rejäla spring skor. Har tittat runt lite men är så osäker på vad som är bra, vill helst inte lägga massor med pengar på ett par skor som sen inte är bra! Nåväl nu ska jag ta och titta mitt inspelade avsnitt av Svenska hollywood fruar & varva ner! :)


Visst är det härligt med sol & värme? :)


Vi




Dagarna som gått

Gokväll på sista dagen för denna vecka . .
Veckan har gått i rasande fart som vanligt & jag har spenderat den som jag vanligtvis gör. Mkt mys med Benjamin, vardagssysslor, mkt springande/promenerande med Bonus! Han verkar tycka det är så kul & så får han göra av med massa terrier energi! ;) I lördags var det rally premiär för mig och Benjamin. Vi var och hejade på pappa J som körde :) Efter tävlingen fick även jag åka en runda, det var skoj! :) Idag har jag varit ute på spring runda med Bonus i det vackra vädret, så himla härligt & varmt. Senare for jag en sväng till S och hjälpte till att dra bort lite lister så dom kan sätta nya tapeter sen :) Resten av dagen har jag bara varit eller har ju tvättat lite kläder men annars inte så mkt mer. På rallyt så tog gossens faster bilder på honom och en av dom blev så himla bra så det blir en förstoring av den på väggen :) Riktigt fin är den . . .




Nu sitter jag å väntar på att filmen "Kärleken checkar in" med Jlo ska börja . . sett den många ggr förr men den är ganska bra så jag har inget emot att se den en gång till. Nåväl inte så mkt mer att skriva just nu börjar faktiskt känna mig lite trött. Frisk luft gör under för sömnen ;)
Jo tror nog jag ska vårstäda i veckan, eller är det för tidigt för det ännu? Nää inte är de det! Är så himla less på allt mörkt mörkt mörkt, vill ha vår vår vår :=)

Natti natti


Gomorgon morronpigg

Idag har vi vaknat klockan 6.00 prick och då fick gossen lite välling. Hoppades att han skulle somna om men icket så nu sitter vi här nere :) Måste bara få säga att hålla ut med träningen även om det känns vemodigt & som att det känns att ingenting händer å man bara står å stampar på samma ställe är det bästa jag gjort. Man ser verkligen resultat, kanske små ännu & sånt som ingen annan någonsin skulle lägga märke till men man själv gör det & man blir bara så glad! :) Det är nog första gången i mitt liv som jag verkligen har tagit träningen på allvar och det känns kul & stolt över mig själv är jag :)

På tal om lite andra kuligheter, nästa vecka åker jag till Hanna gumman och firar hennes 23 års dag :) Åhh det ska verkligen bli super skoj då det var över 2 år sen som vi partade ihop hon å jag! Vi pratade igår i telefon & blickade tillbaka till tiden då vi tonåringar å allt roligt som man fick uppleva å se ;) Haha!

Nåväl nu börjar magen skrika efter mat så ska väl ta å äta lite frukost nu!
Önskar er en toppen torsdag :)


Resultat

Jaa, det blev ju ljust men en aning guuuult ;) Haha
Nåja det ska fixas, no wories här inte! Nu ska jag fortsätta umgås med syster som är på besök hos oss.

Gonatt folks!


kliar & kliar & kliar

Sitter med blondering i håret å det kliar å kliar o sticker . . jaa allt man gör för att bli lite finare ;) Haha! Hoppas tiden går fort bara . . slut resultatet kommer så småningom!


Vakna sedan 06.30

I det här huset har vi varit vakna sedan halv sju redan , eller jag & Benjamin i alla fall! :)
Har hunnit tvätta kläder som väntar på att få hängas på tork & så har jag å Bonus varit en snabb spring runda, en lite kortare än igår då jag tänkte träna idag också. Nu börjar Benjamin vara less på att sitta/stå i gåstolen så dags att ta upp han å på med kläder :)


Måndag kväll

Har precis lagt gossen för natten och nu sitter jag o väntar på alla mina kvällen program börjar, Familjen annorlunda & Svenska hollywood fruar :) Idag har vi haft en till fin fin dag . . tog en promenad med benjamin o daisy vid lunch tid och kring 2 for jag och bonus ut på en spring runda. Idag orkade vi ända till seskarö korsningen :) Märker att bara efter några ggr så har jag redan fått bättre kondition . . och även om det är jobbigt ibland men i slutändan så är det värt det & så är det riktigt skönt också! Måste bara köpa mig ett par bättre jogging skor, dom billiga jag har nu är inge bra alls. På tal om annat så har jag beställt ett silver schampo från Bangerhead.se så jag får bort lite gula toner i håret. Har ju gjort slingor nu två ggr och det har ju blivit betydligt ljusare men ännu är det inte blont ;) Funderar om jag kanske nästa gång skulle köra med blondering i stället , får ta en funderare på det!  Nåväl nu ska jag ta o ringa älskling o sen gå upp ¨å tita tv.

GodNatt . .


Snart en vecka sen . .

Jag skrev någonting sist. Har tänkt skriva flera ggr sen i torsdags men på något sätt så har det alltid kommit massa annat i vägen & på kvällen har jag inte orkat! Nåväl i torsdags tog jag tag i saken och bokade dop tiden åt lille Benjamin så dopet är i början på april. Och så ringde jag läkaren för å fråga provresultatet av födelsemärket som ändrat färg . . allt såg bara bra ut, inga konstigheter där! Puhh det var super skönt å höra :) I måndags gjorde mamma första omgången slingor åt mig men eftersom det var så himla lite slingmedel så hade vi behövt två förpackningar så det blev inte så himla ljust mer än vid hårrötterna. Idag ska vi göra andra omgången så hoppas det tar lite bättre nu :) Ska även ta en liten spring runda med föräldrarnas två tikar så dom får göra av med lite energi. Var i fredags och sprang i nästan 1 timma med Bonus och kan lova er att både han och jag var slut efter det. Men det var riktigt skönt! Va mer . . joo igår såg jag att Benjamin fått andra tanden nere :) Det går fort för någon dag sen så var den inte där. Nu har jag druckit två koppar kaffe & nu är det dags för frukost!

Trevlig söndag på er alla . . .


Benjamin 6 månader

Det var länge sen jag skrev sist så nu börjar det vara dags för en update! :) I veckan blev Benjamin 6 månader, herreminge vad tiden flyger . . det var ju alldeles nyss han var en liten mini bebis! Det har hunnit hända mycket med han utveckling under dom 6 månaderna som gått . . . Han har bland annat lärt sig att :

Åla bakåt, framåt kommer han inte ännu :) & svänga kan han också. Han har även fått en gåstol för drygt 2 veckor sen som han sakta men säkert börjar lära sig hur den funkar. Tycker vovvarna är grymt roliga & tittar och skrattar åt dom flera gånger om dagen. Har börjat äta mera mat, fruktpure på morgonen, mat dagtid & gröt på kvällen & såklart modersmjölksersättning däremellan. Har även börjat introducera välling som även den börjar gå ner för han så snart kan vi sluta med modersmjölksersättningen helt. Ammar ännu 1 gång per dag som jag tänkte sluta så fort den känns helt 100! Igår såg jag att första tanden tittar fram :) Det händer så mycket hela tiden så an nästan inte hänger med själv. Det är verkligen superskoj att se hur ens barn växer sig större för varje dag som går! Men ibland vill man bara stann tiden, bara för en lite stund :)
Här kommer lite bilder från den senaste tiden ♥


































RSS 2.0