Ombyte



Blev ombyte här innan vi åker iväg,2 ggr faktiskt men det blev det här tillslut. Klänningen som är köpt på h&m nu i sommar. Magen ser verkligen gigantos ut på denna bild! ;)

Träbokstäver



Hittade dessa fina målade träbokstäver på Jala för nån vecka sedan.
Ville egentligen ha namnet men eftersom vi ej har bestämt något namn så tog jag bokstäverna "Baby boy" .
Sitter bara & funderar vart dom ska sättas :)

Höst favoriter 3








Hittade lite mer höst favoriter hos H&M.
Jackan har jag redan spanat på sen jag såg den första gången i katalogen. Tycker det är en riktigt snygg vardagsjacka. Sjalen är jätte fin både i den ljusa & den mörka modellen, har lite svårt att bestämma vilken som är finast! ;) Och tunikan är så cleant snygg så . .

Syster yster i ny hårfärg!



Min söta syster i sin nya hårfärg!   RÖTT :)
Blev riktigt bra tycker jag!

HOT HOT

Idag är det varmt & ännu varmare blir det när man promenerar i solen med vovvarna, pjuh!
Idag ser jag ut såhär, linne & leggings från H&M. Ska nog byta om sen när vi ska på kaffe hos vänner men förnu så ser jag ut såhär! ;)

 

Godmorgon fredag den sista juli!

Idag har vi solsken & varmt här i norrland, härligt härligt!
Vaknat  rätt så tidigt idag, har fått sova lite bättre inatt & inte behövt besöka toan mer än 2 ggr tror jag. Idag kommer min älskling hem och ska vara hemma över hela långa helgen. Vi har kanske planerat att åka till Lulekalaset på lördag men inget är helt säkert ännu, får se. Annars så ska jag bara vara här hemma idag & små städa o små plocka som vilken dag som helst. Ska även ta och packa dom där BB väskorna så dom är klara & färdiga när stunden är kommen!

Nåväl ska hämta in voffsingarna & sen ska jag börja dagen här!
Önskar er en riktigt härlig fredag & helg :)

Blev inge

Blev inge packning av BB väskan idag, orkar helt enkelt inte! Men börjar ju bli lite bättre på det här med att ta vilopauser under dagen för det märker jag att jag behöver. Var inne på josefins blogg alldeles nyss & ser att dom fått sin lilla bebis, en liten tös som är jätte söt! Ett stort grattis till hela familjen :)

Mycket mer än såhär blir det inte idag, hade tänkt lägga ut lite bilder men orken finnes inte riktigt med just nu!
Nåväl vi hörs mer imorgon, sov gott mina vänner . . .

Färga hår & packa BB väska!

Idag har jag varit till gallerian en sväng, kikade runt lite vad som fanns. Men kände att jag inte har nån större lust att planera nå köp innan bebben sett världen! :) Åt även lunch på subway som föresten har dom godaste baguetterna någonsin, åt en steak & cheese igen som vanligt! ;)  Här hemma har jag hunnit färga håret på syster yster, blev rött & fint! Ska även ta och påbörja min packning av BB väskan här om ett tag men först ska jag slappa framför tvn ett tag & titta Unga mödrar & Tori & Dean in love.

Säger hej hej så länge . .

Kul att ni hittat hit! :)

God morgon goo morron!
Sitter & här vid datorn och dricker mitt morgon kaffe & får en chock när jag läser Josefins blogg. Hon har åkt in till Sunderby & ska förhoppningsvis snart ha sin bebis! Det är såå spännande, blir så glad för hennes skull! :)
Märkte även igår att många nya ansikten hittat hit till min lilla sida, välkommen ska ni vara. Tycker det är så kul! :)
Nu ska jag ta & äta lite frukost o sen ska jag börja pyssla här hemma!

Hoppas ni får en toppen torsdag, så hörs vi mer sen.


Blogg fika i kalix!

Idag har jag varit till kalix och fikat med Josefin, en blivande mamma även hon som har bf nu på söndag, alltså tre veckor före mig! Verkligen en urgullig och trevlig tjej som jag absolut kommer att träffa fler gånger. Hon bjöd mig på fika på Lyktan, jordgubbsglass med jordgubbssås, grädde & strössel jätte gott var det, tack så mkt! :) Vi gick även en sväng på stan där och kikade runt i affärer, där bland annat bebis kläder men eftersom jag försöker hålla mig från att köpa hur mkt som helst så blev det inget köp. Det är så kul att träffa nån jämnårig som också ska ha barn :)

Nu är jag hemma igen, eller har varit det ett tag. Syster ska sova över hos oss igen & hålla mig sällskap! Lite tråkigt att vara ensammen när älskling är o jobbar. Men fick glada nyheter idag, han kommer hem till helgen ändå :) så skönt att ha honom hemma! ♥ Bebisen han bökar runt i magen och jag börjar känna mer & mer "mensvärkar" antar att det är förvärkar. Har som en liten känsla att lillemannen kommer ut före BF men det kan jag ju inte vara helt säker på men det är bara en känsla jag har. Hursomhelst så kommer han ju ut så småningom :)

Nu ska jag sluta sitta vid datorn för idag & umgås med syrran i stället!
Hörs mer imorgon, Kram Carita




Dagens jag! :)

 
 


♥ Dagens jag består av tunika H&M mama, leggings H&M, Vit topp under från Blend.
Lillhjärtat i magen där ♥ :)

Godmorgon onsdag

Sovit lite oroligt inatt, försökt vrida och vända på mig för att hitta en skön sovställning ågot som var högst omöjligt! Fick även halsont inatt ? what liksom på natten . . Nåväl håller på att gå över som tur är! :)
Dagens planer är att promenera lite med vovvarna, så hoppas det inte börjar regna & senare på dagen ska jag åka till kalix för och fika med Josefin, ska bli kul! :) Hoppas jag nu hittar mig fram bara! ;) haha

Färgade mitt hår igår föresten, gick smidigt & fort och är jätte nöjd med resultatet faktiskt! Nu ska jag se till att inte bleka den alltför mkt i solen bara :)
Nu är det dags att börja dagen här och med det så önskar jag er en bra onsdag!

MVC besök

Hejsan såhär på kvällskvisten igen . . .
Idag har jag vaknat tidigt, älskling kom hem en sväng imorse innan han skulle vidare till nästa ställe så ville ju pussa & kramas innan han for! :) Annars har jag varit på mvc på rutinkontroll & nya bm var jätte trevlig! :) 

Såhär såg det ut idag . . .

SF måttet: 34cm
Hjärtljudet: Lät bra enligt henne
Min vikt: 68kg, +14kg sen inskrivningen
Järnvärdet: 120
Glukos: 5, ? nånting

Alting var bara bra med bebisen & mig. Frågade lite kring mitt " mensvärk" som tydligen är normalt men börjar det komma regelbundet kan det betyda att det är dags. Har även börjat få domningar i handen under natten men något som jag inte besväras av under dagen alls. Men skulle det vara så att det blir värre skulle jag kontakta sjukgymnasten tror jag det var för att få nån slags skena till handen.

Efter det åkte jag en sväng och hälsade på hos S & mina brorssöner. Efter besöket där åkte jag & tankade och köpte hårfärg som är tänkt att jag ska färga idag men vette fasiken om jag orkar. Få se helt enkelt!
Väl hemma har jag hunnit gå ut m vovvarna & betalat räkningar, inte så kul men ett måste. Nu sitter jag här och är alldeles varm och klibbig, kanske börjar graviditets hettan visa sig nu . . .
Nåväl syster kom nyss & ska sova här & hålla mig sällskap så jag ska väl pallra mig ner & vara social! :)

 & såhär ser jag ut idag :





Alldeles rödflamig i ansiktet, uscha måste ta en kall dusch! :)

& detta ska bli mina nya hårfärg . . Om det blir samma som på bilden vette fasiken men åt det hållet ialf.
Mitt hår har blekts ganska mkt av solen något som dock inte syns på bilderna alls.




Med det sagt så säger jag tack för idag & godnatt för idag!
Kram




Film mys

Har varit till stan en sväng ändå. Blev sugen på att hyra film, blev en komedi & en rysare som jag ska se med syster! :) Åkte även samtidigt o storhandlade så slipper jag det imorgon. Hoppas bara den där åskan inte kommer hit nu när vi ska se film . . det är ganska mörka moln på himlen & jag tror att jag minsann hörde det mullra lite för ett tag sen. Brukar annars tycka det är mysigt med åska men nu vill jag ju så gärna se film så vill inte ha hit den nu ;)

Bebisen sparkar på i magen som bara den och tror nog att han börjar vara lite hungrig, för det är jag så då måste ju han också vara det! :) Nu ska jag ta och gå ner o bre några mackor och sen blir det film & godis mys!



Vecka 36+0

Mamma:

Ett vanligt symtom är stickande känslor eller tryck i bäckenet. Det beror på att barnet håller på att lägga sig tillrätta.
Din mage kan börja sjunka ner lite och det är lättare att andas, men det kan fortfarande vara svårt att hitta en bekväm sovställning. Kanske behöver du kissa oftare än vanligt, det beror på att livmodern trycker på urinblåsan.

Ta väl hand om dig när du är gravid och planera din graviditet så att du orkar! Lägg gärna in ledighet sista månaden så att du är utvilad inför förlossning och tiden efter. Du kanske känner dig färdig att föda nu - du känner dig mogen för det. Andra kan ha blandade känslor inför själva förlossningen och det är helt normalt. Det är vanligt med en viss rädsla inför smärtan att föda eller för att tappa kontrollen. När oron övergår i rädsla kan man behöva hjälp att bli av med den. Prata med din barnmorska hon kan lotsa dig vidare. Har du fött barn tidigare kan du och din barnmorska gå igenom förlossningsjournalen tillsammans



Barnet:

I vecka 36 är medelkroppslängden 48 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 2800 gr. Huvudets omkrets är 33.5 cm. Moderkakan börjar åldras. Alla inre organ är färdigbildade. Barnet gör sig färdigt att födas när som helst
Underhudsfettet tilltar snabbt i mängd, kinderna är runda och det skrynkliga utseendet är försvunnet.



Pappa:

Som blivande pappa kan du känna oro inför det okända. Följ med din sambo/fru på föräldrautbildningen! Du får betalt av försäkringskassan för att gå dit om du måste ta ledigt från jobbet.




Informationen hämtad från: www.growinpeople.se

Hejsan måndag & ny vecka

Godmorgon alla . .
Eller ska väl kanske säga goddag snart? Hursomhelst har jag sovit läänge idag, gick upp först klockan kvart över tio & jo det är ganska länge för mig! :) Skönt var det ialf och hade nog gärna sovit lite till om det inte vore att det började bli en aning för varmt i sovrummet. Dagens planer då, hade tänkt åka till stan och handla men tar nog det imorgon när jag ändå ska in till stan. Har nämligen tid på mvc för rutinkontroll och denna gång har jag fakstikt lite frågor att ställa. Mina besök brukar annars gå jätte fort eftersom jag typ aldrig har nå frågor men nu har jag minsann det! Har en annan BM igen då min ordinarie & den andra som jag var hos förra gången är på semester. Hoppas hon är trevlig & bra.

Bebisen var helvild i magen igårkväll, fick känna på både den ena & andra sparken & nu imorse hade han rumpan just under mitt revben vilket gjorde det lite svårt för mig att sitta upp :=) haha  Idag är det 1 månad kvar, 4 veckor eller om man vill räkna dagar som är 27 dagar. My god inte alls länge kvar & jag hoppas så innerligt att jag slipper gå över tiden men som sagt han kommer när han själv bestämt att nu är det dags att titta dagens ljus! ♥ :)
Ska nog ta & börja dagen här ordentligt nu så ni får ha en toppen måndag!



Myspys

Idag har det varit regnigt & mörkt hela dagen så jag passade på att tända levande ljus lite här & där! :)
Blir genast mycket mysigare!






Höst favoriter 2

 



 

Dessa 5 ting är jag lite extra förtjust i. Mössan & fingervantarna ska jag ha till hösten, så söta så! Morgonrocken är så fin, skulle gärna trippa runt i den om höstkvällarna. Väskorna vet jag inte riktigt vilken jag tycker mer om, den med nitar är ju snygg men den andra tror jag är lite mer "jag" . Nåväl hursomhaver så är alla dessa från H&M . . gå och kika in också! :)

Regniga söndag

Happ, idag har vi moln & regn men fortfarande rätt så varmt så det tackar vi för. Jag som hann vattna alla blommor igårkväll & så regnar det nu . . helt ondöigt konkande på den tunga vattenkannan fram och tillbaka! ;)  Satt och funderade på att ha en bakdag nångång nästa vecka, måst ju ha nåt i frysen att bjuda till alla som hälsar på när bebben kommit. Tänkte först vara lite lat och köpa färdigt men kom på att det är rätt så kul att baka så varflör inte? Kan ju inte lova med 100% säkerhet att det finns kvar nåt om 4 veckor men önska får man ju ;) näe skoja bara!
Dagens planer är faktiskt jag vet inte, tar nog dagen som den kommer. Får se vad jag hittar på, brukar ju vara rätt så bra på att sysselsätta mig själv! Ska ialf en sväng till mina föräldrar lite senare.

En positiv nyhet är att jag får min första föräldraledighetspeng på måndag! :) Nu i sommartider så tar det ju längre för dom att utreda & kolla upp allt så det var lite osäkert på hur länge det skulle ta. Men nu är det fixat & klart, känns så skönt att kunna bidra lite själv också!

Hoppas ni får en bra start på eran söndag, trots eventuell regn! :)


Hej lördagskväll

Mitt pysslande här hemma gick inte så bra, tappade bort min inspiration. Kom på att jag ville ändra om ordningen i matrummet men sen när det skulle göras så vart det så jobbigt så det kanske görs nån annan dag i stället! :) Har i stället "njutit" av värmen mer eller mindre . . första gången på hela sommaren som jag faktiskt tyckt att det varit lite jobbigt med så varmt. Tur var det att jag hade en mönstrad lite mörkare klänning när jag var till affären för annar hade väl folk glott på mina lökringar under armarna ;) ACn funkar inte i bilen denna sommar så man kör ju inte för nöjets skull precis ;) Nåväl köpte lite krokant glass samtidigt jag var och handlade hundmat så det har avnjutits här för ett tag sen, blev en stor portion & lär väl bli en till senare! :) Mums mums

Har även städat bilen invändigt & fört massa skräp till återvinningen. Har varit rätt så duktig ändå även om krafterna inte riktigt var på topp idag. Har även umgåtts mkt mer våra fyrbenta här hemma :) Vilopausen vet jag inte vart den tog vägen men ska försöka hinna med en imorgon!

Näe mina vänner nu ska jag ta ut vovvarna på kvälls kisse runda & sen ska jag ta mig ett lass med glass & softa framför tvn. & eventuellt ta ett kallt fotbad . . God natt!




Barnen


















Saturday

God morgon på er vänner . .
Lördag har det hunnit bli redan & denna vecka har gått i rasande fart, blir väl så när man har mkt att göra om dagarna. Men det är bara kul för omväxlingsskull, tycker inte om att inte ha något att göra allt för ofta. Är en människa med spring i benen konstant :) fast nu måste jag ju ta det lite lugnare, känner att om jag lägger mig ner en längre stund så blir jag helt stel & öm i kroppen. Måste lära mig ta små vilo pauser under dagen . .

Vovvarna är ute i hundgården just nu, ute i den friskt fläktande luftten. Det blåser ganska mkt men det är så varma vindar så det känns bara skönt! :) Ska gå och ta in dom snart så ska dom få äta sin frukost. Idag ska jag väl fortsätta med mitt härhemma, blev en lite paus när jag umgicks med brorsönerna nu i veckan. Ska promenera lite med vovvarna & umgås med dom. Måste även in till stan & köpa hundmat som nästan är helt slut.

Har lite foton som jag tagit på pojkarna, dom kommer upp lite senare så ska ni få se! :)
Önskar er en riktigt trevlig lördag.

Godmorgon fredag

Inatt har jag sovit som en prinsessa jämfört med igår natt. Lille Hugo övernattar hos mina föäldrar inatt så därav drömsömnen! Men måste ändå säga att han är så lugn den lillkillen. Kan sitta hur länge som helst och bara titta på vad andra gör eller leka med lego eller spela fotboll som han är grym på föresten! :) Han är verkligen ett enkelt barn & med det menar jag att visa barn ska vara överallt samtidigt & det helst hela tiden medans han är en kille som kan pyssla för sig själv & kan sitta ner lugnt. Menar ju inte att det är något fel på barn som är lite vildare men det är så kul att se hur en 1,5 åring kan vara så cool lugn . . .

Happ, vad händer idag då? Idag måste jag försöka vara lite med våra vovvar härhemma & hitta på nå aktivering. Har ju varit mkt för att promenera med dom men nu mot slutet av graviditeten så orkar jag inte på samma sätt nå mer. Vilket har medfört att Daisy börjat tugga på benen, ett tecken på att hunden är understimulerad. Får så dåligt samvetet samtidigt som jag vet att jag bara har två händer och två ben och faktiskt inte kan vara på flera ställen samidigt. Nog ska vi allt vända på det här nu,, ska göra mitt allra bästa! Måste bara hitta det där som "hon verkligen älskar" vilket faktiskt var gräva i marken men hur beodrar man hunden att göra det? :P

Nu är det hög tid att slänga av sig pyjamasen & börja dagen på allvar.
Hoppas ni får en bra fredag kära vänner!

godmorgon torsdag

Är uppe med tuppen idag, varför? Jo min yngsta brorsson på 1,5 år övernattar hos oss & smart som jag är tog jag tillfälle i akt att stiga upp lite tididgare så jag hinner gå ut med vovvarna & dricka morgonkaffe i lugn & ro! :)
Det har varit en en aning sömlös natt & har sovit med ett öga vaket. Har vaknat vid minsta lilla ljud han gjort . . något man gör tills man vänjer sig antar jag & när det gäller någon annans barn!

Han sover fortfarande i skrivande stund men tror nog att han vaknar när som helst . .  . sovit rätt länge ändå för en liten en! :) Som ni förstår kommer jag vara lite busy idag men återkommer nog ikväll igen.


Gammal bild, inte ens 1 år gammal här!

Magen v.35+2







Vilken kalaskula, eller vad säger ni?
Den är rund, den är stor, den är go! Därinne ligger vårat lillhjärta som snart tittar ut för första gången! ♥

Spjälsängen & skötbordet










Här kommer dom lovade bilderna på spjälsängen & skötbordet.  Båda är från ikea och heter "sniglar" men vi bestämde oss för att betsa dom mörkare så dom passar bättre in i sovrummet & jag är super nöjd med dom. Dock har vi ännu kvar att betsa botten på spjälsängen men det tar vi så småningom. Har bäddat klart och hängt upp en himmelsäng även den köpt på ikea, men den hänger lite snett just nu så det ska jag fixa snart! :) Mitt emot spjälsängen har vi en byrå med alla babykläder i & därpå ska det stå en lampa och fotoramar är det tänkt.  På skötbordet har vi hängt förvaringslådor, en blöjsopkorg och en låda där vi har tvättservetter & diverse krämer och sånt i. På andra långsidan har jag hängt krokar för handdukar. Till understa hyllan har jag köpt förvaringskorgar, ena har vi blöjor i & i den andra har vi rap/spya dukar i.
Är så nöjd så men ännu ska det hängas upp lite tavlor & det fattas ännu en mobil till sängen men det kommer så småningom det också! :)


sorry

Blir inga bilder idag, är inte helt klar med allt ännu & inga magbilder har jag heller hunnit ta. Är såå trött just nu så jag orkar inte göra nå mer idag. Men imorgon kommer det bilder, i promise! :)
Har varit en sväng till affären eftersom jag skulle baka dumlekakor men påvägen dit ångrade jag mig, det var som att nån sög ut all kraft ur mig så det fick bli en färdig kladdkaka istället :) Gott det också, baket får jag ta en annan dag!
Nu ska jag sätta mig ner och kolla i nya H&M katalogen som damp ner i postlådan idag.

Go natt & sov gott . . .

Sovmorgon

God morgon mina vänner!
Idag har jag fått lite sovmorgon, vaknade klockan 10 exakt och vet inte hur länge sen det var jag sov så länge. Vaknar ju flera ggr om natten men nu känns det som att jag verkligen fått sova ut! :) Idag ska spjälsängen & skötbordet bäras in så får jag det klart idag så kommer det lite foton här senare, annars kommer dom nån dag nu i veckan. Idag har vi mulet & regnigt här i norr, rätt så skönt ändå med en sån dag här nu när man ska fixa inomhus. Orkade inte ta magfoton igår så det kommer nog också senare ikväll!

Ha en toppen tisdag alla. . .

Vecka 35+0

Mamma:

Det kan hända att du drömmer mycket och dina drömmar är ovanligt livliga. Nu står livmodern som högst och det kan kännas tungt att röra sig och att sitta. Magsäcken trycks ihop och du kan få halsbränna. Undvik för fet och kryddig mat. Drick bubbelvatten det lindrar. Det är inte onormalt att livmodern drar sig samman av och till - den måste träna inför förlossningen. Man brukar kalla detta för förvärkar, och de brukar inte påverka livmodertappen så att den öppnar sig. Magen putar ut och blir "stenhård" men det brukar inte kännas mycket neråt underlivet. Om sammandragningarna ger upphov till mensliknande smärtor eller trycker neråt och gör ont bör du få detta kontrollerat på mödravårdsmottagning eller förlossningsavdelning. Samma sak gäller om de tenderar att komma regelbundet. Omföderskor kan känna förvärkar tidigare och kraftigare - ju fler barn man fött, desto tidigare kan förvärkarna debutera och dessutom bli fler och ibland kraftigare. Läs mer om För tidigt värkarbete! En del blivande mammor känner av hemorrojder som gärna uppstår när trycket i buken ökar och om man inte rör sig tillräckligt blir man dessutom förstoppad. Motion, mycket vatten och lite katrinplommon brukar hjälpa. På apoteket hittar du salva att smörja på hemorrojderna. Vid stora besvär kontakta din MVC. Om vattnet skulle gå, är det anledning till en kontroll på förlossningsavdelningen även om du inte är i värkarbete. Om graviditeten varit normal behöver du inte oroa dig för barnet det är moget för att klara ett liv utanför livmodern.




Barnet:

I vecka 35 är medelkroppslängden 47 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 2600 gr. Huvudets omkrets är 33 cm. De flesta barn ligger nu i rätt ställning inför födseln, med huvudet neråt.
Navelsträngen är tjock som en tumme och cirka 50 centimeter lång.
 

Pappa:

Gå ut och promenera tillsammans!




Informationen hämtad från: www.growingpeople.se


Godmorgon néw week

God morgon allesammans!
Idag åkte min älskling o jobbade igen och blir borta ialf en vecka till:( Shit va fort helgen gick den bara svischade förbi liksom. Vi har ju mest varit i farten och hälsat på massa folk och gjort massa grejer här hemma så nästa gång ska vi se till att inte jäkta så himla mkt hela tiden! Lite mys blev det ändå men lite mer till nästa gång ;)

Igår blev vi även med spjälsäng, ÄNTLIGEN! :) Så älskling betsade både skötbordet & sängen tur var väl det för det luktade riktigt starkt, hade nog inte varit så bra för bebisen. Idag ska jag lacka dom sålänge den inte luktar så starkt den också. Blev en snigel spjälsäng, samma som skötbordet & den ser så mkt finare ut när man har betsat den än i orginal färgen! :) Mkt nöjd är jag! Så till veckan kommer jag att bädda sängen, sätta upp himelsängen o göra babyhörnan riktigt mysig :=)  Idag går vi in i en ny vecka igen v.35+0 (v.36) som sagt veckorna rusar i stormfart just nu så man får stanna upp ibland och mysa lite extra med magen, snart är den borta.

Med det sagt så önskar jag er alla en toppen start på veckan!

Nöta bort tid

Ihelg blir det inte mkt  " sitta vid datorn & blogga " eftersom min sambo är hemma över helgen. Ni förstår ju säkert att man inte vill nöta bort tiden vid en dator då! :)
Idag har vi ialf varit till stan en sväng & köpt bets o lack till skötbordet och sängen. Tänkte att jag skulle ge mig på projektet imorgon. Är beredd på att den luktar riktigt starkt så ska måla den utomhus och med mask på . . funkar inte det så överlåter jag målandet till min älskling. Nåväl har inte så mkt mer att rapportera  mer än att jag fick konstigt ont i magen tidigare, lite som mensvärk men ändå väldigt annorlunda . . Måntro om det är så det kommer att kännas sen, fast mycket värre förstås?

Önskar er alla en toppenhärligt helg!

Kunde jag motstå?

Näe såklart jag inte kunde det, för hur söt är inte den? :)





Hittade även en riktigt skön amningsbh som jag var på jakt efter! Very god

TGIF

Gooo morgon goo morron!
Inatt har jag sovit bra, med fläkten igång så blir det inte såå hima varmt heller. Men är lite öm på högersida av magen & har varit det nu ett tag, alltså längre ner på magen, måntro om det är något att oroa sig över? Ska ta upp det på nästa gång jag har tid hos BM.
 
Idag är det en lite extra härlig fredag för idag kommer min älskling hem över helgen :) efter 1 veckas arbete på annan ort! Ska bli sååå härligt! :) Hade även planerat att åka till kalix på en fika men hinner inte idag tyväär har lite grejer jag måste fixa, hade varit riktigt kul. Men förhoppningsvis kommer jag iväg nästa vecka istället! :)
Bland alla mina grejer jag ska fixa idag står det bl a att jag måste hitta amningsbh & helst idag, kan väl säga milt såhär att det har börjat läcka ganska mkt, så nu fick ni lite extra onödig information men det bjuder jag på ;) haha
Nu ska jag ta och sätta på mig lite kläder och börja fixa . . Hörs lite senare!

Hoppas ni får en toppen fredag!


Älskling sockor

Puh, äntligen är jag hemma efter flera timmars promenerande i affärer. Måste få säga att gravid fötter är inte gjorda för shopping, vill ha tillbaka mina vanliga fötter som kunde gå i flera flera timmar utan att värka! ;) haha
Nåväl blev inte köpt så mkt alls, hade en såndär dag då jag velade fram & tillbaka "borde jag köpa det här" "behöver vi sånhär" jaa ni fattar! Blev ialf köpt lite småhanddukar, två vanliga badlakan & lakan från ikea till lillemannen. Från Ö&B hittade jag lite hundleksaker som alla redan är söndertuggade förutom korven ;) På Rusta hittade jag 3 svarta toa mattor för en billig peng, ska satsa på svarta detaljer i duschrummet har jag helt plösligt kommit på & ett paket krokar till skötbordet. Sprang även in på Barnens hus där jag var illa tvungen att köpa dom sötaste små "Älskling sockor" åt lillen :) Blev även en sväng in på jala men där tog krafterna slut så jag bara kollade fort & bestämde mig för att åka hem. Kikade lite efter en nalle men tycker att älskling ska få vara med och bestämma den första nallen!




Positiva tankar

Ska verkligen försöka tänka positiva tankar. För mitt hjärta klarar inte av något negativt just nu!

God morgon föresten . .  ovanstående mening är inget jag vill dela med mig av mer än just det som står där, hoppas ni har förstående för det! Idag har vi grått & mulet vilket känns helt okej då jag tänkte pyssla med lite hemmasysslor idag. Kanske även åker in till stan idag en sväng, finns lite små grejer ännu som jag vill få köpt, till bebisen alltså! :) Nu ska jag ta mig ett glas jordgubbs juice som smakar jätte gott och så ska jag börja dammsuga bort lite dammråttor!

Hoppas ni får en bra torsdag! 


Gulligt till dom små





Söta utekläder till dom små. Men dom är inte så jätte fodrade så är väl mer tänkt som en " i början av hösten " dräkt!
Hursomhaver så tyckte jag dom var riktigt gulliga! :) Dom finner du HÄR . .
 

Åska

Idag när solen var som varmast började det helt plötsligt att åska. Den kom dock aldrig helt "på" men höll på ändå & mullrade i några timmar! Hade varit så mysigt med rejäl åska ;)









Morning

Tänkte bara säga god morgon åt er alla. Har egentligen inte så mkt mer att skriva för tillfället, har drabbats av "bloggtorka" . Får hoppas den infinner sig lite senare idag! :)

Hoppas ni får en underbar onsdag med sol & värme!

Mvc besök

Besöket hos barnmorskan gick bra. Hade en annan bm då min vanliga är på semester.
Hon tog inte mitt hb denna gång av den enkla anledningen att jag tydligen inte behövde det idag då mitt järnvärde börjat gå upp.  Min vikt ligger på stadiga 67kg & mer lär det väl bli ;) Bebisens hjärtljud låg på 134-140 ♥ & SF måttet 33cm om jag inte tog det fel. Han ligger fortfarande ganska högt uppe & i samma ställning som förra gången! :)

Efter besöket där åkte jag och snabbhandlade lite ting som jag behövde & så säger maskinen "medges ej" pinsamt värre sprang jag snabbt o kollade kontot & det fattades ca 30 öre från själva beloppet. nåväl hade ju pengar i börsen också så det ordnade sig till slut! Efter det åkte jag till mina föräldrar och satt där ett tag o åt glass o kollade tv. Väl hemma har jag gjort det gamla vanliga. Ska ta min andra dusvh för idag . . jaa det kan bli lite extra varmt med en bebis mage! ;) Ni får ha en så bra tisdagskväll

Någon där ute?



Den här väskan har jag spanat på tidigare också & jag vill vill verkligen verkligen ha den! Någon snäll själ där ute som känner att den vill köpa denna åt mig? ;)

Needå trodde inte det heller! ;) Haha

Tuesday plans

Godmorgon! Idag ser det ut som att vi får strålande sol hela dagen, underbart! Om ca tre timmar har jag tid hos BM men innan dess tänkte jag gå ut och sitta i solen ett tag :) Fick veta igår att älskling kommer hem på fredag och stannar över helgen, något som inte var så självklart alldeles för ett tag sen. Men nu är jag glad! :=) Blev lite städning för min del igår ändå, övervåningen men hade ingen lust till det men nu är det ändå gjort.

Nu tänkte jag bege mig ut ett tag. Hoppas ni får en toppen tisdag! :)


Vecka 34+0

 


Mamma:

Bröstvårtorna blir större och brösten tyngre. Kolostrum, eller råmjölk, kan läcka ur dina bröst fast ditt barn ännu inte är fött. Det är kanske dags att köpa en stödjande amningsbehå. En del kvinnor kan känna sig stora, klumpiga, oviga och rent av oattraktiva. Du kan känna dig trött, otålig och gnällig. Kanske märker du att dina ringar börjar klämma åt om fingrarna, eller att händer och fötter är svullna. Det beror på att vätska samlas i kroppen. Sex behöver inte alltid innebära samlag, graviditeten är ett utmärkt tillfälle att utforska andra former av njutning. Du kan ha stort behov av att bli hållen i en öm och trygg kroppskontakt. En del kvinnor njuter av sin sexualitet som aldrig förr, samlag kan aldrig skada barnet!


Barnet:

I vecka 34 är medelkroppslängden 46 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 2350 gr. Huvudets omkrets är 32 cm. Barnets hud blir mer rosafärgad. Om det är en pojke så har testiklarna vandrat ner i pungen. Tarmen är full av en grönsvart massa, en slags bajs som består av hudavlagringar, som barnet får i sig när det svalt fostervatten, galla och tarmsaft.


Pappa:

Många pappor tänker mer och mer på den kommande förlossningen. Fundera över hur ni vill åka till sjukhuset. Behövs en alternativ färdväg om ni behöver åka mitt i rusningstrafik. Om ni redan har barn måste ni ha en barnvakt. Finns BB-väskan packad för dig och din partner?


Egna tankar:

Nu börjar magen kännas tung & som man ser på bilderna så är den också riktigt stor nu. Ändå har jag 6 veckor kvar så undra hur stor den blir som max? ;) Dom har rätt i att man kan känna sig stor, klumpig och ovig, kan ju knappt smörja lotion på mina ben nåmera. Man går i mkt söligare takt nu och både fötterna och fingarna har börjat samla på sig vätska så idag åkte min förlovningsring av. Vill ju inte behöva klippa sönder den! Mår ändå relativt bra ännu, ingen större ryggvärk förutom då jag städar & har mig samt när jag ska sova & försöka vända på mig. Har börjat ta det lugnt med promenaderna nu och dom gångerna jag går så går det i ganska seg takt, inte samma hurtighet nåmer inte! ;)
Bebisen han rör sig ganska mycket ändå även om det blir mindre & mindre plats för varje vecka. Han lägger sig på dom mest konstiga sätten så magen ser helkonstig ut ibland, måste ta bild nångång så får ni se vad jag menar :)




Informationen hämtad från: www.growingpeople.se


13 juli

Har det hunnit blir. Det var ju juni & midsommar alldeles nyss? Jag får smått panik när jag börjar fundera på att sommaren är snart över. Kanske inte ska tänka på det då! ;) Vill ju hinna göra massor ännu, kanske åka bort en kort sväng. Det är någonting som jag verkligen skulle behöva göra! Nåväl idag påbörjar vi en ny vecka igen och även en ny graviditets vecka 34+0 ( eller v.35 ) för er som räknar så :) Alltså 6 veckor kvar, plus minus nån vecka eller dag. Själv hoppas jag att jag inte behöver gå över tiden, hellre nån dag för tidigt än över tiden som sägs vara ett evighets väntande.

Dagens planer var att storstäda men städningslusten har inte riktigt intagit sig ännu så jag vet inte hur det blir med det. Kanske möjligtvis städar övervåningen idag & resten imorgon. Annars ska jag bara vara hemma. Imorgon har jag tid på mvc för rutinkoll igen, ska bli skoj som vanligt! :) Tänkte kika in på colorama i veckan ifall jag hittar nå fin färg, lack eller bets till skötbordet & sängen. Ska måla till dom själv nu när älskling är o jobbar. Otålig var bara mitt förnamn jaa ;)

Återkommer lite senare så får vi ju se vad jag fått gjort idag . .
Önskar er en trevlig start på veckan!

Filmtittande & godis käkande

Hej . . Har verkligen tagit dagen som den kommit. Åkte en sväng in till stan & kikade efter gardiner men hittade inga. Köpte i stället en film och massa godis på rusta som jag & syrran tittat & ätit! :)
Nu har det hunnit bli kväll och för ett tag sen tog jag en liten liten promenad med vovvarna, ute i regnet, inte så kul men slapp ju bli jagad av bina som verkar ha fattat ett otroligt tycke för mig! ;) Nu ska jag hoppa i varma duschen & sen ska jag äta något o slappa framför tvn.

God natt & sov gott . . .

Söndag morgon

God morgon alla! Har ni sovit gott? Själv har jag sovit helt bra förutom att jag fått springa på toa ovanligt många gånger inatt. Kollade i almanackan imorse & märkte att det är bara 6 veckor kvar, tänk 6 veckor det är ju alldeles snart! :) Frågade älskling i telefonen om han börjar bli nervös men det är han tydligen inte alls, känns skönt att höra. Är inte heller nervös utan tycker mer att det ska bli spännande att hålla han i famnen för första gången och se hur han ser ut. Vems näsa han har fått, vems fötter osv . . . ♥

Dagens planer är att inte ha nå planer alls. Ska ta dagen lite som den kommer tänkte jag. Huset skulle behöva en städdag där även fönstrena skulle behövas putsat utifrån men det tar jag nog nån dag i veckan i stället! Ska vänta på att min "städ inspiration" ska komma, för den är borta för tillfället ;)

Önskar er en trevlig söndag!

Spontan besök på tivoli

När jag satt ute och solade imorse så ringde min syster mig och frågade om jag ville hänga med på tivolit som är i torneå. Lät som en bra ide även om det var lite trist att jag inte kunde åka nå karusell. Sagt och gjort så åkte vi dit en sväng men först sprang jag in på Tiimari men hittade ej det jag sökte så jag ska kolla på nätet i stället! :)
Medans hon åkte karusellerna så satt jag mest bara och drack vatten. Det var så varmt ute men ibland fläktade kraftiga vindar till så skönt. Köpte även en glass, minttu smak så är så gott. Fanns mjukglass men den vågade jag inte äta eftersom man vet inte hur ofta dom tvättar dom där maskinerna. Nåväl efter dagens promenerande  så är jag minst sagt slut i fötterna och min snälla syster har lovat massera mina öma fötter ikväll! :) Har faktiskt aldrig varit ett större fan av fotmassage men nu under graviditeten är den guldvärd! :)
Ikväll ska vi se film och äta mango glass och bara softa . . en härlig avslut på en härlig lördag.






Lördagens jag!



 

♥ Imorse satt jag bara o slappade i bikini här hemma. Men sen blev det ombyte till detta, klänning H&M, Sandaler Skopukten & mina fina örhängen H&M även dom.

Valparna jag var vovve vakt åt!

Nemo





Anisa





Amadeus





Mimmi




Fin fina lördag

VI HAR FÅTT SOL!! Och vem är gladare än jag? :)
Idag ska jag minsann sitta och sola ute i några tim innan man är lika blek som innan sommaren ;) Första natten utan älskling gick bra, är ju van att han jobbar mkt under sommaren men ibland slår saknaden till extra hårt. Dock vaknade Bonus mitt i natten och glodde i spegeln o morrade, jaa antagligen åt sig själv :) Vi har flyttat på speglarna i sovrummet till andra vägen så lillens skötborde får plats. Han la sig tillslut brevid mig men med ett vakande öga mot den där okända vovven i spegelen a.k.a han själv! ;)

Gårdagens vovve vaktande var lite jobbigt, Speciellt när jag åkte tillbaka när jag hade varit hemma en kort sväng. Dom sov när jag åkte men tydligen så hade dom vaknat & bestämt sig för att roa sig med en blomma. Så med andra ord så var det blomjord överallt & då menar jag överallt. Blandat med lite kiss också . . Det var inte alls roligt igår & jag var så förbannad men idag kan jag skratta åt det hela, dom är ju trots allt valpar ännu! :) Men det tog ungefär en halv timma för mig att städa upp deras "roligheter" . . .  Konstigt nog så stod själva blomkrukan på sin plats?;)

Nåväl efter dagens solande så tänkte jag kanske åka till stan en sväng, in på gallerian och kika in på Tiimari. Hade tänkt göra om två vanliga ramar åt lillhjärtat. Finns ju o köpa färdiga men dom är ju så hiskelit dyra & så tycker jag om att små pyssla så varför inte! :) Tror dom kommer bli jätte söta & bilderna kommer ju först sen när han är född.

Det får vara allt för nu, ska ta och parkera mig vid solstolen alldeles snart med skvallerblaska i handen!
Hoppas ni får en solig & härlig lördag


Sysselsättning

Har läst alla bloggar 100 ggr, kikat lite på tv, tömt diskmaskinen, släppt ut & in vovvarna. Druckit en varma koppen, torkat golven som hade världens jord smutsiga tass avtryck . . jaa det är väl det jag sysselsatti mig själv med. Ska åka hem en sväng snart och gå ut med mina egna vovvar & laga nå middag! Har föresten blivit myggstucken i alla fall en miljon ggr & så blev jag stucken av ett bi också tidigare idag i benet. Blev inget märke som tur är men ont gjorde det.

Ska fota valparna här i huset så lägger jag upp bilderna senare ikväll om jag orkar! :)

Ensammen

Hejsan hejsan . . Idag har vi lite kvavt väder här hos oss & tydligen så har det spöregnat inatt, något som jag sovit igenom och inte hört alls! :) Imorse åkte älskling iväg och jobbade och kommer inte hem förräns nästa vecka. Men ska försöka hålla mig sysslesatt så tiden springer iväg :) Idag ska jag bland annat vara vovve vakt hos mina föräldrar så denna dag kommer ju att gå superfort. Ska nog ta & laga lite lunch nu och sen vara ute med våra vovvar innan jag måste åka iväg! 

Hoppas ni får en härlig fredag &  en härlig helg!



Jag & älskling i Turkiet -04

Tröttis dag verkligen

Det här med att vakna kring 6 snåret börjar trötta ut mig lite grann, speciellt när jag inte vilar nåt under dagen.
Så idag är det verkligen en tröttis dag och jag känner att jag inte har ork till absolut någonting. Vi har i alla fall varit till stan och handlat mat så jag överlever i en vecka utan älskling samt köpt mat åt honom som han kan ta med sig. Han åker imorgon & blir borta i en vecka, hur ska detta gå? Har ju alla fall vovvarna & kissen som håller mig sällskap! :)  Väntar just nu på att maten ska bli klar, pommes frites & köttbullar i ugnen, enkelt & gott o som sagt inge ork till något avancerat idag. Med det sagt så ska jag bara ta det jääätte lugnt ikväll & kika på nya avsnitten av unga mödrar ( får inte glömma ) !! ;)


En gammal bild, älskling har smygfotat mig när jag sover! ;)

Rubriktorka

Uppe med tuppen igen, börjar ju bli till en vana det här! :)
God morgon föresten . . Igår fick vi hem skötbordet och den är nu färdigmonterad. Tror jag vet vart den ska få stå, måste bara flytta på speglarna i sovrummet. Har funderat fram och tillbaka om vi ska ha skötbordet i duschrummet eller uppe & nu har jag bestämt mig att den får stå uppe. Ska även fixa en skötbädd ner så man slipper springa fram och tillbaka.  Nu väntar jag bara på spjälsängen, sen kan jag börja ordna här hemma. Det är inte så mkt kvar att köpa nåmer, små grejer mest. En fråga till er där ute, är det någon av er som köpt ikeas elektroniska baby vakt & tycker att den är bra? Let me know please! :)

Nåväl idag ska vi tydligen ha sol & 20+ . . hm är lite tveksam över det hela för tillfället. Nu ska jag ta o äta frukost och sen ska jag fixa lite grejer. Ni får ha en så bra torsdag alla!


Blir en till sväng

Måste åka en till sväng till ikea senare idag. Fick ju inte ner skötbordet från hyllan helt själv, tung var den ju! Nåväl ni får se hur det ser ut sen när den är färdig monterad & inred! ;)
Nu ska jag äta en sandwich & kolla ifall jag hittar dom missade avsnitten av unga mödrar.


Godmorgon onsdag

Öppande mina blå redan före 6 imorse. Pigg som en mört var jag inte så konstigt då jag somnade före 10 igårkväll! ;) Sitter och lyssnar på Michael Jackson på spotify, fasiken så vissa låtar är bra. Igår sände dom ju minnesstuden på tv4 och nånting som jag tyckte var väldigt dåligt gjort av dom som pratade ( inte där på plats alltså ) var att dra upp skandaler & anklagelser mot honom på hans egen minnestund, som att det inte kunde tas vid ett annat tillfälle? Elakt!

Ute är det minst sagt tråkigt väder, önskade solen skulle lysa fram bland molnen lite grann, man blir ju deppig när det är sånthär väder flera dagar på raken. Idag ska jag som sagt till ikea men det blir först senare på dagen. Funderar på om jag skulle orka klippa gräsmattan, ser förjäkligt ut just nu, nåväl får fundera på det lite grann! Annars ska jag bara spendera dagen som alla andra hittills.

Hoppas ni får en bra onsdag! See ya´ll later



imorgon = ikea

Det blir redan imorgon jag åker o köper skötbordet + lite annat. Mina föräldrar har gett oss pengar så vi kan handla grejer som behövs åt lillhjärtat, tack så jätte mycket! :)
Nu börjar listan snart vara fullbockad & snart har vi det mesta. . . känns så skönt & sen är det roliga kvar att börja "boa" lilla hörnan här hemma! :) Tänkte mest bara skriva det lite fort, ska gå ner o kika på tv där dom visar Michael Jacksons minnestsund eller begravning.


God natt & sov gott!


P.s minnesstunden var det visst D.s

Tik som markerar

Godmorgon gomorgon!
Sovit hyffsat bra inatt, vaknar ju av minsta lilla sak så nå tungsovare är jag inte, kan bli lite jobbigt ibland då man inte känner att man fått sova ordentligt. Bra träning för det som komma skall om inte annat? :)

Från en sak till en annan, våran tik Daisy som är 2 år har nu under det senaste löpet blivit helkonstig. Hon försöker jucka på båda hanhundarna i princip konstan vilket är skitjobbigt. Ute går hon och markerar och lyfter på bakbenet när hon ska kissa. Nu har hon även börjat hoppa upp i gäst sängen & kissar dit på en gång fast hon varit ute just innan. Nu till den stora frågan, vad ska jag göra? Det börjar tryta på mitt tålamod eftersom vi haft mkt kisseriproblem med ena hanhunden som vi fått nu bukt på någorlunda . Det känns inte alls trevligt att alltid behöva bli arg på hunden pga det här. Så ifall nån där ute har nå bra tips så lyssnar jag mer än gärna! :) & föresten så löper hon inte nåmer, så det verkar ha fastnat.

Idag ska jag vara hemma hela dagen, ja förutom att jag måste åka till stan och handla lite mat men förövrigt så tror jag nog att jag stannar hemma. På torsdag åker älskling o jobbar o blir borta i en vecka, så hoppas det blir fint väder o varmt så går dagarna lite fortare. Nåväl ska väl o klä på mig lite kläder o sen ta o pyssla med  nåt.

Trevlig tisdag på er!

Höst Favorit 1



Dessa skor vill jag ha i höst. Lite cowboy inspirerat, fin brun färg, lagom klack! :)


Uppe med tuppen

Här hos oss är vi morgonpigga idag! Gick upp samtidigt som älskling när han skulle o jobba. Inatt & nu på morgonen så har det kommit en skvätt regn, äntligen! ;) Men nu vill jag snart ha sommarvärmen tillbaka. Kollade just på SMHI & där såg det inte så jätte positivt ut för veckan. Enda dagen med någorlunda värme var torsdag och då ska det vara 20+ så vi får hålla våra tummar & tår på att det blir så! :) Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska pyssla med, blir väl det vanliga om promenad med vovvarna och sen små städar jag väl. Nee men inte orkar jag städa hela tiden. Ska kolla runt efter lite amingsvänliga toppar och lite basics till hösten.

Önskar er en härligt start på veckan!

Vecka 33+0

Mamma:

Kanske har ditt barn lagt sig tillrätta med huvudet nedåt inför förlossningen. Du kan känna din livmoder ungefär 15 cm ovanför din navel.Det är bara en och en halv månad kvar och du kan drabbas av städmani. Allt ska rensas, städas och sorteras. Allt ska fixas klart så att du slipper tänka på det sedan. En del kvinnor kan drabbas av separationsångest, hur blir livet utan magen. Det kan vara en tid av mycket känslor. Förväntan, längtan, oro och förvärkar. Om det är första graviditeten börjar många fundera och undra över amning och spädbarnsskötsel. Det kan vara klokt att skaffa sig lite kunskaper i förväg - kunskap ger trygghet.Har du i stället svårt att alls föreställa dig hur det ska fungera med ditt nyfödda barn? Tala med din barnmorska! Hon kan hjälpa och råda. Många blivande mammor känna sig stora och klumpiga med svullna fötter och anklar. Om du trycker in ett finger över ankeln några sekunder så blir det en grop kvar när du tar bort fingret - det är ett typiskt tecken på att det är ödem. Vanligen är svullnaden betydligt mindre när du stiger ur sängen på morgonen.  Ett tips :

Sitt högt med benen när du kan - när du läser, stickar eller tittar på TV.




Barnet:

I vecka 33 är medelkroppslängden 45 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 2200 gr. Huvudets omkrets är 31 cm. Huden har ett tjockt lager fosterfett, vernix, som skyddar mot fostervattnet. Barnets alla sinnen fungerar nu sedan någon vecka tillbaka. Ibland kan du få uppleva att barnet hickar, du känner ett litet tickande i magen. Visste du att ditt barn som fått en speciell berättelse läst för sig i magen kan skilja den berättelsen från andra berättelser när de sedan är födda.



Pappa:

Massera bort värk och i viss mån trötthet hos den blivande mamman! Vid massagen frigörs endorfiner, vilket ökar välbefinnandet. Att massera lär även dig vilken del av din kvinnas kropp som är extra känslig och vilken typ av massage som har bäst verkan senare till exempel vid förlossningen.




Informationen hämtad från: www.growingpeople.se

Dagen i stora drag

Sista dagen på denna vecka & dagen har gått fort i vanlig ordning. Har pysslat med lite hemma grejer, dammugit dammråttor, vattnat ute blommorna, diskat lite, tömt diskmaskinen & tvättat vovvarnas filtar för dom luktade inge gott.
Har även varit en sväng hos mina päron & en sväng hos J´s fammo & ätit middag o kollat när dom fixat upp nya köket! Vi fick även en madrass till spjälsängen som J´s fammo hittat på fynden på ikea, endast ett litet pytte hål i ena hörnet och det var exakt den madrassen vi tänkt köpa själv! :) Tackar så mkt!

Ska åka en till sväng till mina föräldrar och säga hej då åt syrran som åker på ridläger i några dagar imorgon. Resten av kvällen blir nog lugn & så ska jag ju få fotmassage, det ska bli skönt! :)
Näe hörrni ni får ha en så bra söndagskväll, så återkommer jag tillbaka imorgon!

Kramar/ Carita


Grejerna jag köpte igår!


Speldosan som jag lägger på magen & spelar åt lillhjärtat. Kommer nog att hänga den i vagnen sen.


Bomulls filten


Påslakansetet från ikea med påslakan,kuddfodral,lakan & två filtar.

Speldosa

Åkte in till stan idag & tur var väl det för jag fyndade lite grann. På Jala hittade jag en speldosa & en bomulls filt som båda var på rea. På barnens hus hittade jag två nappar ( från 0-6mån ) & en nappflaska som även dom var på rea! :) Sprang fort in på ikea också o köpte ett påslakanset och efter det så var jag totalt slut i fötterna. Puh hungrig hann man också bli. Bild kommer på grejerna så fort jag orkar fota dom.

Hittade även lite olika mobiler till sängen & vagnen så nu tror jag minsann att jag vet vilken det blir, så länge älskling också godkänner dom! :)
Har spelat lite speldosan o lagt den på magen . . nog får jag allt lite sparkar tillbaka, tror han gillar musiken! :)


Goddag lördag

Hejsan! Hur mår ni alla idag?
Själv är jag rätt så pigg då jag sovit till 11 idag. Men har ju vaknat några gånger inatt, åt till och med frukost halv ju imorse! ;) Så kan det också bli ibland. Idag är det molnigt & blåser ute, hörde för ett tag sen att det droppade lite regn vilket behövs då jag inte orkar springa med vattenkannan o vattna alla blommor o buskar hela tiden.

Nåväl vad har denna dag att erbjuda? ska nog åka en sväng till stan & köpa lite bebis grejer tänkte jag. Hittade en fin filt på jala i veckan & alla filtar vi har är i fleece så kan ju vara bra att ha en lite svalare också!
Med detta så önskar jag er alla en riktigt trevlig lördag!

P.s Nu är det exakt 50 dagar till BF, tänk vad det gått fort. Dom sista veckorna springer iväg liksom. Man får ta sig tid till att mysa med magen lite extra nu då den snart är borta. Detta är verkligen något alldeles speciellt & underbart! ♥ D.s


En fredagens



♥ Igår hade jag på mig brun tunika från Ellos, mama leggings från H&M.
Ute åkte även en skinnjacka från Haléns på & skinnskor från Skopunkten som börjar trycka alldeles för mkt nu.

No höst favvisar

Blir inge höst favoriter idag, orkar helt enkelt inte! Tyvärr
Städade lite i huset imorse, byte sängkläder o såå. Har vart och promenerat med vovvarna nu några svängar & inte blev det nå powernap som planerat ;)
Hälsade på hos mina föräldrar i stället i några tim & sen kom jag hem o åt & åkte en sväng till stan o köpte helgs godis! Usch känner mig så tråkig just nu men tangentbordet krånglar utav sjutton så inge kul att skriva . . .
Tror även att min livmoder börjar träna upp till förlossning, fick ont i magen när jag var ute & gick eller så var det foglossning? Vilket som så var det nåt helt nytt.

Nu ska jag gå ner & läsa lite skvaller blaska!
Vi hörs mer imorgon, god natt & sov gott!


Höstvindar

God morgon ni andra morgon pigga & inte fullt så morgon pigga! ;)
Jag har sovit så dåligt inatt trots att det varit underbart svalt i sovrummet, nästintill kallt. Har vaknat flera flera ggr, gått på toa, ändrat ställning i sängen som förövrigt gör skitont, haft ont mellam benen ( ja ni hörde rätt ) antar att det är normalt just nu. Låg redan vaken när J´s väckarklocka började ringa. Tror nog att det blir en liten powernap lite senare, annars kommer jag vara helt död på kvällen!

Idag är det minsann inte varmt så jag tror väder gudarna hade rätt denna gång. Det blåser höstliga vindar ute & nu sitter jag här och hade önskat mig spöregn i stället för då hade det minsann varit lite varmare. Men man kan inte alltid få allt eller hur? Nåväl till höstliga dagen i ära så ska jag visa er lite av mina favoriter från höstmodet lite senare idag! :)
Vi får hålla tummarna på att sommarvärmen återvänder för annars tar jag mitt pick & pack o drar utomlands ;)
Drömma får man ju!


Önskar er en toppen & inte en alltför kall fredag!





Dagens bestyr

Hejsan igen . .
Idag var vi ju som sagt en sväng till stan, blev ett spontant besök hos vänner, jala & ikea. På Jala fanns det ganska mkt baby grejer & lite billigare än Barnens hus måste jag få påpeka. Hittade bland annat lite påslakan o sånt men blev osäker på måtten så ska skriva ner på ett papper nästa gång jag far dit. Såg en fin mobil till vagnen med nallar som jag blev sugen på att köpa, även om vi har en redan som vi köpte i samband med vagnen, nåja vi får se sen. Blev inget köp idag alls utan kikade mest bara runt lite. Vi åkte även en sväng till ikea och kikade på skötbord & vi har bestämt att vi ska köpa ett som heter Sniglar, ett enkelt skötbord som vi sen köper lite förvaringlådor till o såå . . .


Så här ser den ut.
Man ser inte på riktigt på bilden men det finns en hylla där nere som man kan sälla saker på också.
Den hämtas om ca 2 veckor. Skönt att ha det bestämt & klart!


Lista liten

    Inköpslista till lillhjärtat   


Spjälsäng
Madrass
Madrasskydd
Täcke + kudde
Spjälsängsskydd
Påslakan + lakan
Filtar
Barnvagn + skötväska
Babyskydd
Babygym
♥ Babysitter
Skötbord + skötbädd
Badbalja
Hygienartiklar
Mobil till vagnen
♥ Mobil till sängen
♥ Walkie - talkie barnvakt!
Blöjpapperskorg
Kläder
Nappflaskor & nappar
Leksaker & nallar
Små handdukar & frottehandduk
Förvaringskorgar till skötbordet

Torsdagens moi

 
 

♥ Dagens jag består av klänning ( förra årets ) , guldörhängen, svart diadem H&M, Sandaler från skopunkten.

Godmorgon torsdag!

Godmorgon torsdag! Idag har vi det molnigt & lite svalare , kanske kommer en regn droppe vilket inte gör nånting då det börjar vara lite torrt på gräset. Kollade just vädret på smhi och det lovade skitkallt väder till dom kommande dagarna & kan ju tala om att jag blev allt annat än glad. Men man ska inte lita på dom till 100% då dom faktiskt väldigt ofta har fel! Igår hade jag noll blogg inspiration & inte så mkt att berätta heller då det var en ganska lugn dag. Idag ska jag åka till Jala en sväng och kika på baby grejer, kom på nu såhär i efterhand att dom också har baby saker där :) Nåväl har ätit min frukost och ska ta och klä på mig nu, kan ju knappast åka dit i mitt nattlinne ;)

Ha en toppen torsdag!

RSS 2.0