Julafton över

Så nu har julen passerat förbi i väldans fart och nu måste vi vänta ett år innan det är dags för nästa. Det var en bra julafton, lugnt och skönt med massa god mat & sällskap! Detta var ju även Benjamins första jul men tror nog att det blir lite roligare nästa år då han förstår sig lite mer på alltihopa, julen & klapparna! :) Vi började dagen med att öppna julklapparna vi hade här hemma och sen åkte vi till mina föräldrar. Där åt vi god julmat & så var det mer julklappsöppning där. Benjamin sov lungt igenom hela julklappsutdelningen :) Han fick så mkt fint av alla . . kläder i massor, en fin filt, pengar, fotobok, lite leksaker & badankor & en liten bok! Efter firandet där åkte vi hem en snabbis och rastade vovvarna sen åkte vi vidare en kort sväng till J´s pappa.

 Resterande dagarna har vi varit och hälsat på hos lite släkt och slappat här hemma med filmer. Har en slappar dag även idag även om det är en helt vanlig måndag. Men känner att jag inte är riktigt redo att slänga in mjukiskläderna i garderoben ännu ;)

På tal om lite annat så fick Benjamin smaka på potatis idag för första gången och det gick ju jätte bra. Han svalde allt och spottade inte ut det en enda gång :) Imorgon får han smaka igen . . Typiskt så skulle ju våran kamera lägga av just då ( den håller nog på att gå sönder helt ) men fick några foton med J´s mobil men dom är ju då i hans mobil. Gossen ska även få smaka på morötter & bananhavregröt så småningom . . . Tycker det är så skoj nu när han ska få börja äta "riktig" mat även om det tar ett tag innan han äter större portioner. Så kul och se vad han kommer att tycka om & vad han inte kommer att tycka om :)

Nåväl ska ta och avrunda nu, ska trax åka iväg till mina föräldrar en sväng. Föresten idag kom nya H&M å Ellos katalogerna . . nu har jag något att bläddra i ikväll :)
  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0