Från brunett till blond



Kan dom, så kan även jag bli blond :) Vill ändå att det ska se naturligt ut som på dessa bilder & inte platina ultra fejk blond ;) Det kliar i mina fingrar vill så gärna börja med mitt "hår projekt" . . .


Godmorgon torsdag!

Godmorgon . . hemma hos oss är vi morgon pigga nuförtiden :) Gossen har börja lägga sig tidigare vilket resulterar i lite tidigare mornar också! Men det gör inget :) Idag är det kallt ute, ovanligt va? Blir nog ingen promenad om det nu inte blir varmare under dagen. Händer inte så mkt hemma hos oss, vi bara är & fördriver dagarna som alla andra dagar . . Benjamin har fått smaka på kyckling med rotfrukter och det tyckte han var gott :) Även päron/äpple puren gick ner :) Skulle vilja laga maten själv men skulle behöva en bok med tips, om ni vet nån bra barnmats bok så hojta till ? :) Näe nu är det dags för frukost  . . Önskar er en trevlig torsdag! 


Goodmorning sunday

Godmorgon alla . . Har ni sovit bra? Jag har sovit som en liten prinsessa hela natten :) inte behövt kliva upp en enda gång för att varken mata gossen eller ge nappen! Han är nämligen hos sin faster i kalix & sover över så mamma & pappa fick en dag för sig själva. Något som jag verkligen behövde. Hur undebar & go han än är och hur mycket jag älskar att vara med honom så behöver även jag ladda batterierna ibland! Så gårdagen spenderades med att göra absolut ingenting,  låg i sängen & tittade på Sex and the City hela dagen/kvällen, inte så pjåkigt :) Men på nån timme så kommer gossen hem och det ska bli skönt, har saknat han massor. Igår satt jag och tänkte att gud va tomt & tråkigt det var innan han kom, det liksom fattades någonting! Våran lilla solstråle :)

På tal om lite annat så kanske kanske jag börjar jobba inom kort, ifall allt går min väg det vill säga! Hoppas, hoppas att jag verkligen har en chans för det skulle göra mig så himla glad & lycklig! Inte för att jag är olycklig nu men ett jobb skulle innebära så mycket positivt för oss, vi kanske äntligen skulle kunna fortsätta med renoveringen, kanske ta en liten tripp någonstans! Jaa nå ni alla får hålla era tummar & tår för våran skull! :)

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe & kika vad som kommer på tv . .
Trevlig söndag!


Have a coffee break



Detta lilla projekt har jag pysslat med . . Blev rätt så snyggt om jag får säga så själv! :)


Härliga väder

Hejsan alla .. nu är jag frisk :) Hade bara en dags maginfluensa som tur var men magen är inte riktigt síg själv ännu heller, men det kommer väl så småningom! Det har varit nåt så otroligt fint väder ute dom senaste dagarna men eftersom jag blev sjuk så har jag inte varit ut något. Men idag tog vi en härlig långprommis jag, gossen & Daisy! :) Helt lovely & till och med fåglarna sjöng! Annars så har jag laddat upp i frysen med potatis&palsternacka åt gossen som han så mkt tycker om :) tvättat kläder & hängt upp på tork, dammsugit o ja plockat undan lite. På tal om annat så tror jag att det inte är så himla länge kvar tills Benjamin börjar ta sig framåt . . när han ligger på soffan så får man verkligen hålla ett öga på han så han inte rullar ner, för jo han har börjat surra & rulla mycket. Lyfter upp rumpan å försöker krypa men än så är inte huvudet riktigt med! Snart så . . . .  Prata & skratta gör han mest hela dagarna och ibland låter det helt ärligt som att han säger något, inte för att jag tror han gör det riktigt ännu men det låter så ialf :) Våran lilla älskling ♥

Här kommer lite bilder från flera veckor tillbaka som jag först nu fått in på datorn ;)


























Alla hjärtans dag!

Ville bara önska er alla en riktigt mysig alla hjärtans dag!
Idag mår jag mycket bättre och har till och med fått i mig lite mat men vi firar denna dag när jag är helt frisk i stället! :) Tack för era "krya på dig" hälsningar :)




Inte fullt så mysigt

Blev inge mysmyspys helg ändå . . har blivit magsjuk :(
Kom helt plötsligt från ingenstans inatt å nu mår jag verkligen urkasst! Hoppas det inte håller i sig alltför länge . . Nu ska jag fortsätta vila o försöka dricka vatten! Återkommer när jag är frisk igen


Fredagsmys

Det har hunnit bli fredag & helgen påbörjas med glädje! :)
Det har egentligen inte hänt så himla mkt i veckan .. i onsdag var jag å opererade bort tre födelsemärken eftersom ena har ändrat färg. Gick bra förutom att sprutan sved till riktigt ordentligt men sånt man får ta ;) Den i ögonbrynet måste tas bort med laser o det görs bara i lule så jag måste boka en tid dit snarast! Igår fyllde äldsta brorssonen 7 år så vi var en sväng på hans kalas :) Idag har vi bara varit hemma . . Älskling for just o köpte hjärtchoklad åt mig eftersom jag blev så himla sugen :) Tack älskling! Får även se om jag kan påbörja mitt projekt i matrummet. Ska måla en stor kaffekopp & sen skriva en text ovanför den :) Måste bara leta fram något bra o skriva . . . Nåväl det får vara bra för nu . . ska titta klart sex and the city!

Trevlig helg på er er rara vänner!


Oversize



Fina oversize tröjor i härliga sommarfärger! Kommer nog att klicka hem nån av dessa :)
Från Ellos!


Vackra söndag

Gomorgon alla . . .
I vårat hus har vi varit vakna redan i 1 timma & nu har lilleman ätnligen fått bajsa! Ringde akuten igår men dom sa att det inte finns så mkt att göra, finns inget dom kan ge till så små så det blev massa massage, mycket plommonpure, vatten å alvedon för smärtan. Det hjälpte ju till slut o nu får han inge burkmat/gröt förräns magen kommit igång ordentligt! Idag är vi ensamma hemma igen, J har åkt till en rallytävling. Vi ska mest troligt ta en promenad i det härliga soliga vädret, kan behöva lite fresh air :) Och senare blir det nog träning för min del igen. Har jag beslutat mig att komma i form till "beach" 2010 så då ska jag banemig göra det också. Kanske även bättre form än innan graviditeten ;) Varit lite ont om bilder märker jag . . men kameran krånglar utav bara den, funkar när jag sätter i nyladdade batterier men sen när den står ett litet tag så  funkar den inte igen så jag har inte orkat hålla på med den. Men det börjar ju bli dags att få in lite nya bilder så får ta mig i kragen :) På tal om annat så har jag sån besluts ångest för om jag ska klippa håret kortare eller inte . . det är riktigt slitet i topparna & så är jag faktiskt sugen på kortare hår igen, halvlångt nåt sånt men det tar ju ett tag o få det långt igen! Men ljushårig till sommaren ska jag bli, det är redan bestämt! :) Vilka problem vi tjejer kan ha ;) Nu ska jag slänga ihop nå frukost åt mig själv . . .


Föresten har glömt säga att Benjamin vänt sig om på mage nu några gånger! :)


Allt vaknar till liv

Jisses vilket fint väder vi fått idag! Solen tittar fram & guud så underbart det är ;) Allt vaknar som till liv när våren kommer, man är lite i halv dvala under vintern! Tyväär har jag inte fått tillfälle att fara ut å promenera då gossen är rejält hård i magen :( Vi försöker göra "cykel" rörelser med benen, gett lite plommon pure & så ska vi försöka få han och dricka lite mer vatten. Nu har han fått sova lite & ta igen sig, inge kul när man inte kan göra numero 2 ! Hoppas att det släpper sig snart & det blir inge gröt idag tror det är boven i dramat!

Lite senare ska vi till stan på kaffe hos vänner ååå resten av dagen blir väl bara att vara på hemmafronten. Ska träna senare på kvällskvisten & så blir det nog å titta film . . Nu ska jag få på mig nå kläder, sitter fortfarande i pyjamas ;) Mmm men det får man göra på helgerna! ;p



Vad har hänt?

Haah! Har mitt blogghumör kommit tillbaka? Känner att jag skulle kunna skriva 1000 inlägg men nu ska vi inte överdriva, ska ju naturligtvis inte göra det! :) Tar mig tid och skriver några rader nu när gossen sover
( som vaknade just när jag skrev att han sover ) .. så nu när han vaknat så är det dags för gossen att äta lite potatis&palsternacka! :) Hörs senare . .Bye


Sommar drömmar




Några sommar drömmar från H&M vårkollektion . . Just nu i skrivande stund läntar jag riktigt mycket efter vår & sommar! Tänk om man kunde få vintern att gå i speedad fart ;)


Kvällsblogg från sängen

 . . Ligger här uppe i sängen å bloggar . . Väntar på att Privat practise ska börja. Benjamin ligger o sover sen nästan en timme tillbaka och J är på hockeyträning. Guud vad det var krångligt att få gossen att somna ikväll . . o jaa några nätter på raken tycker jag. Inte på tal om att man kan lägga honom i sängen o att han ska somna själv utan nu är det "somna i famnen" som gäller .. och i famnen ligger han o sprattlar & gnyr! Jaa kan ju vara all´utslag som han har som är besvärande just nu, han ser ju förhemsk ut runt munnen stackaren :( Hoppas hoppas hoppas verkligen att det blir bättre snart! Idag fick jag föresten hem väggordet som jag tänkt fixa upp på väggen imorgon :) Den är riktigt fin. Nåväl nu började mitt program!

Gonatt sov gott


Onsdag

Gårdagens bvc besök gick bra, som alltid :) Gossen fick sina 5 månaders vacciner. Första sprutan sa han ingenting, andra sved till lite & kom en tår men lika snabbt som gråten kom så försvann den. Våran lilla tuffing! :) På kvällen fick han dock feber men det har gått över nu. 5 månader gammal så väger han 7515g och är 66,5 cm lång. Angående hans utslag så ska vi fortsätta smörja, försöka få honom att äta utav den komjölksfria modersersättningen & inte testa sån mat som är "känd" för att man kan vara allergisk mot. Och så fick vi en ny läkartid om 2 veckor och då ska vi begära allergitest.

Nåväl igår snöade det massor massor ute & kan ni gissa vad jag gjorde? Jo tog med mig ena vovven och for ut o sprang i snöovädret :) Skönt var det men man såg ju ut som en clown när man kom hem, mascaran hade runnit ut mot kinderna ;) Haha! Näe hörni nu ska jag ta o äta lite gröt . .

Hoppas ni har en toppen onsdag!



Hola alla ..

Så var helgen över . . igen . . & nu är det minsann första dagen i februari!:) Dom senaste dagarna har vi bara softat på hemmaplan och tagit det lugnt. Sambon har tillfrisknat vilket känns skönt och jag å gossen har inte drabbats av nå kräksjuka så det är ju ett stort plus i kanten :) Idag har vi tagit en promenad runt byn så vi har fått i oss lite friks luft vilket var välbehövligt! Nu har J åkt & hämtat kinese food, ska bli mäkta gott var ett tag sen sist! Senare ikväll är det dags för träning för min del, haft ett litet uppehåll igen . . 
 Imorgon är det bvc besök på schemat igen, mätning & vägning av gossen, ska bli kul. Men han ska även få sin 5 månaders vaccin som en 5 månadersdags present vilket är mindre kul. Hoppas bara det ska gå bra . .

Annars så har jag planer på att anmäla mig som arbetssökande inom kort & kanske diskutera lite om det kanske finns någon utbildning/kurs som jag skulle kunna gå. För ett jobb räknar jag med att inte få på engång! Nåväl ska ta och vänta på J och maten nu . . men ni får ha en så bra första februari! :)


RSS 2.0