Från brunett till blondKan dom, så kan även jag bli blond :) Vill ändå att det ska se naturligt ut som på dessa bilder & inte platina ultra fejk blond ;) Det kliar i mina fingrar vill så gärna börja med mitt "hår projekt" . . .


Kommentarer
Postat av: Tjej

Hej hej :) Har du hört något från vårdcentralen? Jag väntar fortfarande. Tydligen tar det lite längre tid än vad de sagt till mig. Så det är mer realistiskt det du har fått veta "Några veckor" än 7 dagar som de sagt till mig. Så jag får vänta lite längre än jag trott.Håller tummarna på lugnande och skönt besked för oss båda :)Tittar in för att berätta att jag kollar här dagligen och är kvar :)

2010-03-02 @ 17:13:39
Postat av: Carita

Hejsan :). . nej har inte hört något ännu. Vänta ännu till nästa vecka & har dom inte ringt innan dess så ringer jag dom. Håller tummar & tår jag också för positiva besked :)

2010-03-02 @ 19:14:03
Postat av: Tjej

Hej! Tänkte uppdatera dig lite :) Jag ringde vårdcentralen idag och mitt svar hade kommit in - allt såg normalt ut, ingenting farligt! Kunde pusta ut och det känns SÅ underbart. Nu kan jag verkligen koncentrera mig på slutspurten i min graviditet.Kanske lugnar mitt svar dig också :) Våra märken såg ju tydligen rätt lika ut. Jag är helt övertygad om att allt kommer att se bra ut hos dig också!!

2010-03-03 @ 16:16:52
Postat av: Carita

Men va skönt o höra!:) Grattis och lycka till med graviditeten:)

2010-03-07 @ 18:31:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0