Sjukstuga

Godmorgon på er :)
Vi har lite av sjukstuga här hemma då sambon är magsjukesjuk, inge kul alls :( Men det ser ut som att det blivit bättre dock! Hoppas jag & gossen får håller oss friska . . Nåväl dagens planer är att fixa klart sovrummet samt städa resten av övervåningen, blev aldrig klar med den igår. Och så ska jag kila in till stan en sväng med Benjamin. Nu har vi föresten spjälsängen där den skulle vara från första början och jaa det blir ju lite mer spring mellan våra sängar men inte så farligt ändå . . inatt har gossen dock inte sovit hela natten utan mat men rutinerna blev ju lite störda igårkväll å så var han lite kinkkupelle. Sånt som händer . . .

Va mer jo igår fick gossen smaka på blåbärspure för första gången och det var väl sådär halv gott ;) Han ryste till när han fick det i munnen men åt ändå upp allt :) Just nu ligger han på soffan och tränar lite medans jag surfar brevid men nu är det dags för frukost! :) 

Fotona på sovrummet kommer sen när allt är på plats, även väggordet!:)


Kommentarer
Postat av: Josse

Hej!

Fy vad otrevligt det lät med magsjuka :( Hoppas din sambo kryar på sig snart och att du och Benjamin klarar er! Bara höra av dig när du har vägarna förbi kalix eller så kommer vi till er någon dag :) Hihi fick han hurvas lite av blåbärspuré, det som är så gott.. Frida smaskade i sig några teskedar i morse :) KRAM

2010-01-31 @ 19:42:17
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0