Barnvagn mm



  
 

Vagnen är en emmaljunga som har en sittdel som man kan byta till senare men eftersom vi inte kommer att behöva den så byte vi till liggdelen på en gång. Bilstolen har ensåndär grej som man alltid har i bilen som man bara klickar fast den i så slipper man hålla på med bälten fram och tillbaka. Babygym köpte vi också :) Sittvagn som är enkel att fälla ihop och som man även kan sätta bilstolen på vilket är jätte praktiskt om man ska gå i affären eller nåt!
Resesängen och allt annat smått som vi också köpte orkade jag inte börja fota utan ni får se resten i ett senare tillfälle helt enkelt.


Kommentarer
Postat av: Hanna

Vi hade/har en likadan bilstol, med bas som sitter i bilen :) Fast i annan färg! Mycket praktiskt, slippa spänna fast varje gång. Men däremot är det bra att den går att spänna fast med bältet ifall man åker med någon annan :)



Just nu använder inte Wilma den stolen. Den vart för trång, med vinterkläder på iaf. Och hon blev så sur. Men nu passar den bättre då man har mindre kläder på sig. Så är perfekt då man åker med någon annan :)

2009-04-29 @ 23:24:52
URL: http://wildbee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0