Dags igen efter låångt uppehåll!

GodMorgon kära vänner!
Har haft en bloggfri helg vilket har varit lite skönt faktiskt . . Har känt sån "tro det eller ej" stress av att hinna skriva lite varje dag som om det skulle vara ett MÅSTE! :) Nå men hursomhaver så har helgen varit mestadels lugn som dom är mest nuför tiden. På Fredag var jag o hälsade på en gammal vän som jag inte haft kontakt med på flera år pga tråkiga omständigheter som jag inte tänker gå in på för det är personligt. Men hursomhelst så har vi hittat tillbaka vänskapen & det är jag riktigt glad över! :)

På lördag skulle jag & min syster klippa oss men just före klipptiden så åkte vi till ica maxi för att handla lite nappflaskor så hör jag att bilen börjar låta utav bara den, tror att jag fick punka. Men det visade sig att ena framdäcket var löst och nånting gått av under bilen. Tacka jag vet som inte for iväg på stora vägen för vem vet vad som skulle ha kunnat hända! Så bilen fick bärgas hem & vi fick inte klippt våra hår, men fick ombokat till på fredag som tur är! :) På lördagkväll fick vi besök av J syster Jonna som hade med sig en present åt Benjamin. En av tröjorna som jag bloggat om " Made of Love" hela familjen tackar så mkt. Han kommer att bli så fin i den! :)
Igår hade vi en riktig slappar dag, eller hann ju dammtorka & plocka lite eftersom jag lätt blir rastlös en hel dag utan nåt att göra. Gossen han var också så lugn igår! Misstänker att det har börjat klia massor i tandköttet på gossen, han vill tugga på sin hand stora delar av dagen o nappen spottar han ut. Ska nog köpa sånadär tugg leksaker åt han. Vet ju att han inte kan hålla i den själv ännu men då får nån av oss göra det istället. För det ser inte ut som hann vill suga som med nappen utan han mer eller mindre försöker tugga! Visste inte att det skulle komma såhär tidigt men det är väl olika från barn till barn.

Idag är det måndag och ny vecka igen. Eftersom jag inte fick köpt nappflaskorna på lördag så ska vi handla dom idag. Måste handla lite mat till kylen också börjar vara slut på sånt som mjölk o bröd! Ska även in på gallerian en sväng o titta runt lite. Ihelg ska jag ut o umgås med vänner. Första riktiga kvällen utan gossen, kommer att kännas helkonstigt men han ska vara hemma med pappa & det kommer att gå så bra så, det vet jag! Men måste ändå säga att nu förstår jag andra mammor som säger att första gången man ska vara ifrån sin bebis är med blandade känslor, man är både glad att få lite egentid men samtidigt har man lite dåligt samvete över att man inte är hemma. Men egentid behöver man ibland som förälder så är det bara, måste bara få mitt hjärta o samvete att tycka likadant! :)


Nu ska jag kika runt på nätet lite innan gossen vaknar och det är dags att göra oss iordning!
Kram Carita





Kommentarer
Postat av: Josse

Hej! Nu har vi äntligen fått internet igen :D Ni måste självklart komma och hälsa på när vi fått lite ordning här :) Måste även hälsa på i ert hus snart! :)



Ja det är jobbigt att lämna första gången, men det går bra och man behöver lite egentid! Det är ju även bra för papporna att få egentid med barnet :) Men det känns sååå tomt första gången, som om man är halv.. men nu har jag vant mig och kan fara iväg utan Frida en stund utan problem :) KRAM på er!

2009-10-27 @ 21:44:44
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0